eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Sirius - Kalmar [2020-11-01 kl 14.30]

En match där man ju rimligtvis förväntar sig en hemmaseger, men samtidigt möter vi ett vilt krigande KFF. Det ska spelas om det, som det heter.

Tre raka matcher utan vinst nu, så det är dags att ta en trepoängaren i jakten på en historisk tabellplacering (vilket väl i sin tur kan inkassera lite sköna placeringspengar).

Skönt med Vecchia tillbaka. Tycker att han sett ut att hållit tillbaka lite på senare tid, kanske i rädsla av att bli skadad och då inte få lika flådiga kontraktsförslag över sig. Hoppas att han kommer in och levererar på nytt.

Stora frågetecknet i elvan är väl mittlåset: Hjalle är ju avstängd, så då borde väl det logiska vara att Jalle kommer in och ersätter? Som så ofta verkar status på Jalle inte vara helt hundra, så man kanske i stället tar in Kalle bredvid Tim då?

Förväntar mig en matchbild likt de senaste hemmamatcherna. Nog lär väl KFF ligga lågt också, eller? Rolig coachmatch mellan Henke-Nanne. Det känns som att det är Rydström som står för "Manualen" medan Nanne återgått till fotbollsgrunder och börjat anamma långa inkast som nästan främsta anfallsvapen (nu försvagat utan Ingelsson). Både tråkiga och ineffektiva, dagens KFF. Ska inte sticka under stolen med att det vore en rejäl besvikelse att tappa poäng här, så som säsongen så fint rullat på. Varning dock för Fröling! (Oups, han visade sig vara åter skadad visst!)

Sist bjöd vi på 1-1 på Guldfågelns matta där de inte vunnit på snart två år (deras enda hemmaseger i år bärgades på Fredrikskans när de skiftade till hybrid på Kycklingen). Det trista med den tappade segern var att vi följde upp med 2-5 mot MFF (kvar att möta), 3-3 mot IFE (kvar att möta), 1-1 mot Maif (kvar att möta) och sedan krysset mot Varberg dårå. Jag hoppas att det här blir startskottet på en fin säsongavslutning och inte att historian upprepar sig med en radda utan någon seger. Framåt!

Domartabbe i all ära men att vi fortsätter släppa in två mål hemma i såna här matcher är så jävla dåligt. Kalmar hade bud på fler mål dessutom. Efter 2-0 ska matchen vara stendöd mot jumbon. Men då ville Lukas leka välgörare igen samtidigt som våra mittbackar är så underlägsna i luften att man vill grina. Sen går det som det går.