Synliga sökvägar i forum – Du är här:ForumVästra Sidan: Sirius FotbollSilly Season 2022
eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Silly Season 2022

Intressant vinter har det helt klart varit så här långt.

UT:

Netabay (Kalmar)

Ståhl (Mjällby)

Bulut (såld till Norrby)

Ortmark (såld till Norrköping)

Colley (Wisla Krakow)

Widgren (lån avslutat)

Persson (utlånad till Brage hela säsongen)

Lundholm (kontraktslös)

IN:

Sylisufaj (fri transfer)

Rogic (värvad från AIK)

Da Graca (värvad från Venlo)

Olsson (värvad från Landskrona)

Murbeck (värvad från Landskrona)

Vaiho (lån till juli från Djurgården)

Tidigt tyckte jag vi släppte väldigt många men det har fått sin förklaring i vad man valt att spetsa med istället. Tycker det märks att vi klivit upp en bit på stegen med värvningar av Da Graca och Rogic, samtidigt som vi fortsätter locka unga lovande spelare från Superettan med våran spelstil. Är vi lite tunna nånstans är det uppe i anfallet, men det är möjligt att något kommer in före säsong? Sen får man ju drömma om en frisk Sugita  i år men det ser sisådär ut på den fronten.. Tankar på bygget?

Som vanligt full rulle för oss när det vankas ett öppet fönster.

Ssewankambo har redan kommit och gått. Zeidan och Shabani har blivit sålda, förhoppningsvis bra betalt för båda. Johan Karlsson ryktas till Kalmar, vilket känns märkligt.

In kommer Daniel Stensson, Oli Valur Omarsson och Jakob Voelkerling Persson, så här långt. Känns som rätt raka ersättare för det vi tappat. Tycker fortfarande det är lite tunt i anfallet bakom Kouakou, enda spelaren jag verkligen inte ser uppbackning för i truppen. Varken "Sugi" eller "Paka" är någon nia, Sylisufaj kanske kan vara det men har lång väg att gå än för att hålla hög allsvensk klass. Denne Yakoub man knappt sett till sen han kom likaså.

Vi måste nog sluta upp med 10 man ut och 10 in snart om vi ska nå högre sportsligt, att det vi har i höst blir det som vi inleder med även nästa säsong. Bara värva när vi säljer spelare eller har långtidsskador att fylla vore skönt. Vi skriver allt längre kontrakt så rent rimligt är vi på rätt väg, så sett närmar vi oss övre halvan, om inte i löner så i alla fall i attraktionskraft.