eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Träningsmatcher säsongen 2021/2022

12

Naturligtvis är resultatet underordnat prestationen i träningsmatcher.

Det jag sett från Bollnäs- och Motala-matcherna tyder dock på en stor skillnad i lagens förberedelser under försäsongen. Vi vet t.ex. inte var man ligger i belastningsträning. Såg att VSK skulle köra hårda veckor utan matcher, andra lag spelar matcher under hårdträningsveckorna.

Utan att veta om förutsättningarna mot SAIK är vi med i 80 min. Bra jobbat.

Ser fram emot en minst lika bra säsong som den förra.

Ännu en rolig vecka pågång. Fredag till söndag är det Svenska cupen i Lidköping. Första matchen är mot AJK på fredag. De blev ju överkörda av Villa i helgen men det tror jag inte betyder så mycket i sig annat än möjligtvis att de är hungriga på revansch i cupen.

Vi får en chans att visa Teemu att han gjort en dålig flytt. Det ska bli lite spännande å se hur han agerar mot oss.

Erik P är ju knäskadad så han är väl inte med i helgen.

 

Svenska cupen kanske inte är träningsmatcher men jag skriver i denna tråd ändå.

15:45 startar matchen mot AIK. Laget är på bussen påväg ned mot Lidköping. Trevliga bilder på sociala medier kring detta. Det tar några timmar dit men det är å andra sidan resor som man kan komma samman som lag på. Det är klart att vi kan utmana AIK om segern men själv vill jag bara att de kan få till spelet.

Daniel Andersson hyllar Sirius i bandypuls. Det är fler som ser Sirius som ett utropstecken i år. Det är ju inte först året som man hör det men det kanske är i år som det stora klivet kan tas.

 

Skönt att vi kunde spöa Vänersborg hur som helst. SAIK tar vi serien. AIK- finns dom?

Torsk med uddamålet mot Broberg. Nja, bättre kan ni blåsvart! Men en träningsmatch och vi tar dem i serien. Snart premiär. Längtar att få stå på Studan och sjunga våra blåsvarta hjältar till seger.

Sirius Hej!

Det står angivet att torsdagens träningsmatch är på Studan. Nu verkar det ju vara lite försenat med isen så jag är inte helt säker på att det blir så. Det ska vara kallt några dagar nu men det tar å andra sidan flera dagar att bygga is och lägga linjer mm.

Recoverhallen 15.30

Det såg lite avvaktande ut men det kommer nog att ta lite tid att sätta ett delvis nytt spelsystem. 2-2 mot Bajen är inte jättebra men det är ingen katastrof heller. Det var några fina individuella prestationer och Anton var grym i målet. Snygg målvaktströja dessutom. Jag är inte helt säker på att den får användas i serien men snygg var den i alla fall.

12