eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Sirius-Vetlanda fredag 19 februari 19:00

FöregåendeSida 2 av 2

Det märkliga är att relativt få tycks reagera över AIKs matcher mot VBK och Broberg. Hur sannolika är de? För egen del luktar det skit lång väg, typ bombat utedass. Hur kul kan det vara för Esa att coacha ett sådant lag?

AIK har en märklig person som skriver på deras sociala medier också. Svingar rejält

En märklig person som heter Galotta ja...

Är det Galotta själv som skriver alltså. Den verkar vara borttagen nu i alla fall!

Domaren som avses är inte jättebra men man kan ju inte svinga mot honom på det sättet i sociala medier ändå. Märkligt beteende!

Vi får väl se om förbundet reagerar/ markerar! Det kanske inte är tillräckligt grovt för att lyda under Lex Fryklund Bratt!

Finns kvar på hemsidan iaf (aikbandy.se)

Bedrövligt beteende.

Sen verkar ju Bandypuls.se älska Galotta då han bjuds på hur mycket mediautrymme som helst.

ahhh jag tänkte inte på att de hade en webbplats också. Hur som helst är det ett udda beteende från ett av Sveriges största och rikaste föreningar (rikast gäller väl även inom bandyn).

Kan ju vara ett sätt att vända blickarna bort från den helt osannolika matchvändningen när AIK, med alla storstjärnor, torskade mot Broberg efter ledning med 6-1 i paus.

Jo, det lär vara Galotta själv, och så värst märkligt är det väl inte heller med tanke på att han skriver på precis samma sätt som när han skrev för Firman Boys.

Man kan inte sminka en gris, för att ta ett uttryck som varit i ropet på sistone.

Intressant om förbundet låter detta passera utan kraftfulla bötesbelopp.  En icke okänd "Zocke" fick väl en rejäl åthutning från förbundshåll för ett påhopp mot domarna som han la ut på sin EGEN sida....

Min tanke var från början att det är enklast att ge aJkå guldet detta år, bara för att vara av med dom nästa säsong, då intresset förmodligen avtar från ledarmaffian. Men risken är väl att man spelat av bolagen så mycket pengar nu att man finansierat även 21-22....

FöregåendeSida 2 av 2