eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Sirius-Vetlanda fredag 19 februari 19:00

12

Då avgörs det! Vinst och vi är i praktiken klara för slutspel. Vi får hoppas att AIK, Edsbyn och Villa gör sitt jobb och vinner sina matcher.

Jag är dock försiktig här och tror vi får det jobbigt. Det var en bra urladdning mot VSK som ger självförtroende osv men Vetlanda tog två poäng i slutsekunden mot Frillesås och har också med sig en vinst.

 

Vi mötte Vetlanda för första gången i seriesammanhang 1961 i dåvarande division 1 södra. Vi vann med 7-1.

Sedan tog det 20 år till säsongen 1981/82 innan vi möttes igen. Vi spelade då i Allsvenskan norra men det var en "mixad serie" då man mötte söderlagen en gång.

 

 

Vi vinner idag 5-1. Baren gör comeback

Citat från Kniv-Jonas den februari 19, 2021, 10:17

Vi vinner idag 5-1. Baren gör comeback

"Baren Barren" där i granskogen

Det där med att vi har avgörandet i egna händer är alltid lite läskigt. Obehaglig match alltså och jag törs inte tippa. Torskar Broberg borta mot AIK är vi klara för slutspel anyway (Broberg har -30 i målskillnad och vi +10) men det vore ju skönt om vi kunde avgöra alldeles själva. Bollnäs kan inte komma ikapp.

Sirius Hej!

Ska ju rätt mycket till för att både Broberg och Motala ska passera oss i sluttabellen i och med att de möts i sista omgången. Bajen har också tuffa matcher och lär få slita för att nå 23 pinnar. Hursomhelst är det två pinnar som gäller i kväll, finns ju dessutom fortfarande en chans på 6:eplatsen (okval😀). Syns vid Baren.

Vi klarar det här galant. Fortsätt på spelet mot VSK.

jaha nähä det ville sig inte! Skit också!

Blåsvart hade chansen att själv fixa slutspelsplatsen men fixade inte detta. Skit. Men detta AIK, vilket ras. Nästan så man börjar tro att de lagt lite slantar på att förlora. Nu möts Broberg och Motala i sista matchen. Motala måste vinna, oavgjort räcker troligen inte, om nu Sirius torskar mot Byn, eftersom det skiljer 18 mål mellan Sirius och Motala. Dessutom måste Bajen vinna mot SAIK för att passera Sirius. Men man vet aldrig, det ska spelas om det.

Sämst när det gäller. Vi torskar sista och hamnar på 11:e plats. Story of my life. Gaaaaaaahhhhhhh!

Edit: jag har visst räknat fel. I princip går vi till slutspel.

Jo vi går ju till slutspel ändå, men det blev ändå med en bitter bismak på något vis när skämtlaget AIK stal festen. Nu blir det väl kanske mest Hammarby som får lida för det, men ett seriöst bandylag uppför sig inte som aik har gjort den här säsongen - gång efter gång.

12