eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Sirius - Hammarby [2020-08-22 kl 15.00]

Från Hammarbys webb med publicerad matchtrupp: ”Richard Magyar och Alexander Kacaniklic har gått in i hårdare träning men är ännu inte redo för matchspel, och även Simon Sandberg fortsätter rehabträningen.”

Vi verkar mörka (lite löjligt?), men jag tror väl att läget i truppen är cool.

En tuff match väntar. Bajen är dock pressade. Behöver fortsätta vinna för att haka på toppen och har däremellan europaspel på torsdag.

Kan bli en frejdig match. Hoppas på Sugi Show i hans sista framträdande på Studan. Även Vecchia är ju i sådan vansinnig form att man nästan förväntar sig att han ska leverera.

Vill se större noggrannhet i defensiva fasta. Håller inte, som mot HeIF, att tappa markeringarna så mot HaIF.

Krossa Bajen!

Läskig info når mig att Tankovic kritat på en förlängning och kan dyka upp som gubben i lådan i dag. Hammarby är väl mänskliga, men Hammarbyovic är något helt annat. Se bara vilket avbräck Đurđić inneburit för dem. Hoppas att Tankovic uteblir från dagens match.

UNDERBART! Ytterligare ett spöke avfärdat: Bajenspöket. Det är första gången någonsin vi spöar dem i allsvenskan. Gött mos!!!

Vi har ett så underbart flow i år. Vind i seglen, marginalerna är med oss, för det mesta. Som i dag: Två (2!) straffar med oss mot Bajen. Vi har fått med oss lika många straffar på senaste två matcherna som vi fick på hela fjolåret. Vi har fått lika många straffar med oss på dessa 17 matcher som vi fick på över 60 allsvenska matcher tidigare säsonger. Men det är också frukten av att vi tillbringar mycket mer tid i motståndarnas straffområde. Vi spelar ju jävligt bra. Okej, frånse första halvlek där vi är rätt utspelade, men sen ryter Rydström till i paus och gör om i systemet varpå Sirius'20 gick att känna igen. Man kände dock igen oss på ett annat sätt, nämligen att vi (främst Jalle som får ses som syndabock där) bjuder på ett jäkla skitmål. Men vad gör det nu? Bara att njuta!!!

Men det är ju heller inte att bara slänga in bollen i mål från elva meters-punkten. Oerhört starkt av Mo att trotsa Murphys lag och sätta straffen som han själv fixar. Hans hörn där är ju dödssäkert. Även oerhört iskallt att byta ut Mr.100% mot Super-Steffo när det var dags att sätta segerstraffen.

Jag kan inte erinra mig att vi missat en allsvensk straff sedan vi gick upp förutom när Kimpa missade den i Örebro när Omoh & co psykade och det tog en jäkla tid innan straffen kunde blåsas i gång. Vårt straffacit går inte av för hackor, och i bandyn var Jimi Heinonen 100 procentig den gångna säsongen. Tvärsäkert!

Jag måste nypa mig i armen. Drömmer jag? Detta Sirius är ju så jävla bra! Nä, nu kan vi snegla uppåt istället för nedåt. OBS! snegla var ordet, alltså inte jinx utan snarare realitet.
Sirius Hej!

Det här är nästa steg för oss, man kan vara dålig men man hänger i och så får man utdelning när man sen spelar upp sig, även mot bättre lag(jag tycker Bajen är ganska bra just nu, trots allt). Och målet vi släpper in ger vi ju faktiskt bort, så tvättar vi bort även dom är vi ännu mer svårslagna.

Jag vill plussa för Hellborgs inhopp idag. Visade med eftertryck att han ska starta.