Synliga sökvägar i forum – Du är här:ForumVästra Sidan: Sirius BandySirius-Broberg 9/11 19.00
eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Sirius-Broberg 9/11 19.00

Om kylan bara kan hålla i sig någon timme extra så finns det chans till snö! Eller snöblask åtminstone. Drömväder!

SMHI gissar på 4 plusgrader (som känns som -1) och lättare regn. Det blir nog bra detta!

Det blir en svårspelad match och Broberg har redan glömt hur det var att spela utomhus på Hällåsen. 5-5 blir det tillslut och 1 045 åskådare hittar till Studan denna kväll.

 

Jag kan lägga till att det är P19 (som alltid) som håller i de fyra kioskerna så köp gärna och uppmana andra att köpa kaffe, korv och kebab där. Det är en stor del av lagets budget för säsongen.

För den intresserade så kommer en ny junior (Colin Dahlberg) att vara med i truppen idag. Vädret kanske ställer till det lite men han är sevärd annars.

 

Uppdaterat: Nu ser det ev ut som att det ska sluta regna precis till matchstart! Det kan blir riktigt fina förutsättningar!

Helt underbara förutsättningar.  Kan knappt bärga mig!

Kändes som att vi förlorade matchen på de första fem sekunderna. Även om det där bolltappet inte resulterade i ett baklängesmål så försatte det ändå laget i någon sorts osäkerhet som vi inte lyckades skaka av oss på hela halvleken. Sen hade vi ju ett otroligt tungt tryck hela andra, men så värst mycket chanser skapade vi ju ändå inte.

Lite jobbigt läge nu med tre raka torsk! Och det finns ju dessutom risk att förlustraden blir ännu längre när man sneglar mot spelschemat.

Ja, verkligen tråkigt med förlust. Man ska dock komma ihåg att både Kröller och Bäck saknades. De värvades ju för att få bättre stabilitet i försvaret. Mittfält och anfall måste kunna känna trygghet med försvaret.  Hoppas båda snart är tillbaka. De behövs och gör skillnad.