Synliga sökvägar i forum – Du är här:ForumVästra Sidan: Sirius BandySilly season 2021
eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Silly season 2021

Holgersson kommer bli kanonbra tror jag. Han blir även en del av teamet på Bandygymnasiet

Den såg ingen komma!

Vad har Holger tränat sen GAIS?

Minns honom mest som expert på tv-sändningarna, förutom VSK-åren på plan.

Han var i Norge en sväng (Stabaek) och har även hjälpt Höjden med en del grejer.

Samma moderklubb (Oxelösund) som Kalle Spjuth

Man riktigt känner hur han har längtat tillbaka. Intervjun och "det var underbart att få vara tillbaka " https://youtu.be/movEboM2rPs?t=27

 

Jag tittade igenom lite gammal statistik för att se vilken av dagens spelare som varit hos oss längst (spelat i a-laget längst). Thorén och Ludde debuterade redan 2014/15 men både dessa har ju varit iväg några säsonger i andra klubbar.

Den spelare som varit längst i a-laget (obruten kedja) av dagens spelare är Nisse Bergström. Han spelade sina första matcher 2015/16. De första åren varvat med spel i UNIK men så var det för de flesta juniorerna.

Om vi tittar på spelare utifrån så är det Kalle Mårtensson och Jerker Ortman som båda anslöt 2017/18. Det året debuterade Qvist och Anton också kan tilläggas.

Ted H blir kapten! Ett mycket bra val tycker jag!

Jag pratade med Ludde igår och knät verkar läka bra. Han ska gå på is under nästa vecka och testa hur det går. Sedan blir det väl några veckor av träning för att komma igång rejält innan premiären.

P19 målvakterna har varit med i omgångar under träningarna och fyllt upp så det finns reserver utifall inte Ludde är helt tillbaka till dess att serien startar.

Det låter bra Jocke. Satans vad kul det ska bli att se bandy igen. Om någon av er som inte kan se matchen mot Motala i helgen, och har biljett, vill jag gärna ha biljetten🤩. Jag har anmält intresset hos Sirius bandy.