eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Östersund - Sirius [2020-06-18 kl 19.00]

Då är det snart upp på hästen igen och sikta in sig på poäng uppe i Jämtland, då.

Laget reser upp efter morgondagens träning, sen väntar övernattning i Östersund och efter matchen likaså fast i Sundsvall. Glad midsommar, typ! Jag hoppas att vi äntligen kan klå detta Fuskersund som gäckat oss så genom åren. Krävs bättre skärpa i avsluten. Annars kan man ju ta med sig rätt många bra saker från premiärmatchen. Fast Lukas får gärna hålla sig borta från gamblandet. Några luriga uppspel som ställer till det ibland, är det värt det? Sen är det viktigt att han tar det han ska ta till att börja med. Tur att Ajdarevics skott kunde räddas med hjälp av stolpen sist. Östersunds Keita gjorde ett liknande ingripande som blev till en tavla som styrdes i eget mål. På grund av Strömbergssons kommentar till Keita, så dömer dessvärre Al-Hakim matchen, det brukar ju inte vara ett så gott omen... Mot poäng, iaf!

Dags att bryta den negativa trenden mot ÖFK. Varför inte imorgon? Spelet senast såg ju riktigt fint ut. Förutom i det kritiska momentet "göra mål". Hoppas på bättring där så ska vi nog få med oss 3 pinnar. Sugita och Vecchia såg bra ut, så de får gärna sätta nåt mål var. 🙂

Så där ja! Ganska enkelt!

 

 

Första vinst mot ÖFK i allsvenskan någonsin. Det måste firas!

Fy vad skönt! Äntligen kan vi lämna det förbannade ÖFK-spöket bakom oss.

Vilka matcher våra wingbacks gör. Först Kalle som sprang kopiöst på sin kant, och sen tog Acke vid på samma kant i andra halvlek och gjorde det med desto bättre finish. Är det hans stora genombrott i år månne? Shabbes inhopp gick inte heller av för hackor. Jäkligt stolt över denna laginsats. Vi malde ner jämtarna helt och hållet. Enda egentliga orosmolnet var ju boxspelet, men så skönt att det släppte till slut också. Äntligen!

Härliga Blåsvart!

Underbar seger! Men ångest-Nyllet är orolig över att vi inte får behålla poängen. Ser framför mig att ÖFK konkar innan serien är slut. Men just nu känns det super! Och nu tar vi Röva av bara farten!

Om ÖFK konkar är det väl bara ett lag som åker ur direkt. Skulle iofs bli förvånad. Föreningen verkar ha 9 liv.