eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Örebro - Sirius [2020-09-26 kl 15.00]

Dags igen, troligtvis utan fjolårets målskyttar på Behrn Arena, vilket suger. Men i grunden är vi nu ett bättre lag än ÖSK. De har ju också avbräck, bl.a. två avstängda spelare. Svartvitt har dock blivit oberäkneliga sedan Hümmet kom in på lån. Han gjorde ju hattrick mot Peking i sin premiärmatch för Örebro. Även en sådan som Besara har blivit het på nytt och besitter ju hög klass, se upp!

ÖSK torskade med 1-0 senast, men skapade bland annat tolv hörnor. Med tanke på att det bara är fyra pinnar ner till kval så kommer de nog kämpa hårt. Med mediavinklingen i åtanke har vi desto ädlare placeringar att kämpa om. Det kan nog också bli en press nu när det snart börjar dra ihop sig. Ös på!

Vi besegrar Örebro på bortaplan med 3-1 och Sugita står för ett av målen.💙🖤

Helt övertygad om att vi hade vunnit om den förbannade tavlan inte hade gjort så att Örebro kunde gå till halvtidsvila med 1-0. Då hade vi rimligtvis malt ned kexen. Vi var ju tveklöst bättre och var ändå laget som skapade en del. Hade de en chans ens? Sen i andra svänger det lite framåt-tillbaka.

Bjudmålet fäller avgörandet känns det som. Andra halvlek blir forcerad och blev inte bättre när Besara fick utöka ledningen. Vecchia-målet kom dock – som vanligt – till slut. Han hade faktiskt bud på mer. I övrigt var det dock inte tillräckligt sylvasst.

Tycker att Netabay gör en klanderfri insats i Mo-rollen utan att snöpligt nog vara den som heller får till målskyttet från den positionen. Det var dock kittlande slutminuter när man fick se en glimt av Igbo igen. Aktionen där han vände bort spelare och gick på avslut (ett ganska bra sådant som var nära på att rendera retur) är sådant man kan sakna i vårt lag ibland. Sugi hade ju inte sin allra bästa dag och verkade vara ovän med den blöta bollen. Men det var flera som inte kom upp i högsta nivå, Elias kan ju t.ex. bättre och även Jamies andra halvlek är inget att hänga i granen.

Känns väldigt surt att vi torskade denna.