eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Helsingborg - Sirius [2020-08-17 kl 19.00]

12

Martin Olsson och Anthony van der Hurk återkommer hos skåningarna, en nyckelspelare i vardera lagdel. Randrup avstängd kan väl knappt ses som något avbräck. Gräs. Nej, nog blir detta tuffare allt. Räknar med att hemmalaget tajtar till det och skickar mycket långt. Det är dock en fin sallad på Olympia så nog bör vi kunna spela vårt spel även där, tycker man.

Myggan och Igbo utgår jämfört med vår matchtrupp senast. Snacka om att de är i frysboxen. Samtidigt inkommer Thor som en gubbe i lådan, kan nog vara bra att slänga in vid ledning i slutet. Hoppas att Jalle och Tim kan lira matchen ut, då känns det ändå hyfsat stabilt i backlinjen.

Kämpa!

MO och Hurken i all ära, dom har ju inte ett imponerade facit med dessa herrar på plan egentligen.

Dock som du säger så blir det nog lite tuffare på gräs och en del långa bollar.

Mo > MO? 😉

Så ja! Så ska det se ut! Riktig bra match av oss och vi vinner på slutminuterna!

Citat från Joint den augusti 17, 2020, 11:51

Mo > MO? 😉

Kan man säga, ja. 😂🤙🏿

Tack MO för den retroaktiva straffen, och tack Mo för att du är säkerheten själv från elva meter. Vi skulle ju haft straff i första, så tack och lov att vi fick en till slut.

Fan vilken skön seger! Precis som i början av säsongen visade Rydström fingertoppskänsla och kunde förbättra med sina byten. Dessutom visar vi nu prov på att vi kan stänga matcher. Ta slutminuten där vi effektivt dödar tid och inte bjuder på en slutchans. Så ska det se ut!

Full pott mot HIF – en tackar, en tackar!

Segersången för ett utelåst euforiskt Blåsvart gjorde visst Granen arg. Ukalele!

Olympias(och kanske Malmös) gräsmattor skiljer inte så mycket mot konstgräsplanerna tycker jag, dessa är som en gräsmatta för fotboll ska vara, nämligen kortklippta. Många lag i Sverige har det där om bakfoten, planen ser grön och fin ut men är så oklippt att man tror att det är dags för picknick och korvgrillning. Klart som fan att det blir ett annat spel då. Men idag, som sagt, bra plan och då går det att lira hur fint som helst längs backen även på gräs.

Ja till matchen då, stadig bortamatch totalt sett.. Jobbigt att hamna i tidigt underläge på en hörna(svag markering och nick mitt i mål, känns inte godkänt att släppa in) men vi jobbar oss in i matchen bra. Vi har lite svårt att skapa dom riktigt bra lägena(skulle haft straff dock) men gör ett psykologiskt mål före paus. 1-1 där känns rättvist. I andra halvlek sen tycker jag vi är bättre i åtminstone 35 av minuterna, men vi har svårt att komma in i boxen till dom riktigt farliga lägena så därför känns segern riktigt skön idag. Extra skönt är det att slå Helsingborg som har seriens sämsta självbild.. Mellberg står och muttrar om slarv och domare efter precis varje match, det är aldrig deras obefintliga spel som det är fel på!

Den här lilla ordväxlingen (mellan Ola och Granen) är ju väldigt roligt:

Från SVT:

"Det blev tjafs mellan Granqvist och Sirius sportchef Ola Andersson.

– Vad är det frågan om? Vi får inte in nyckeln i låset. Grabbarna är glada, säger Andersson, och tillägger:

– Du är bättre än så.

– Ni också, svarade Granqvist.

– Ja, vi visade ju det i dag, säger Andersson.

– Jävla pajas, avslutade Granqvist."

Älskar Ola!

Kul med lite känslor! Det går bra nu. Bajen nästa. Tror Bajen är lite oroliga för matchen. De trodde väl i början av säsongen att det skulle vara 3 givna p men nu har de en del att fundera på.

Sirius Hej!

Haha, vilket munläder! Han är rapp i käften, den gode Ola.

Bajen är lite på G så det andra HIF-laget blir nog en svårare nöt att knäcka. Var en oerhört sömnig tillställning på Teletubbies arena sist det begav sig. Blir nog mer fartfyllt denna gång. Men vi är bra. Och i ett sjujädra flow!

The black and blue sky is the limit.

12