eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Falkenberg - Sirius [2020-07-02 kl 19.00]

Match mot FFF i afton! Skön minnesbild från i höstas efter CG:s hjältemål, CG som för övrigt blev matchhjälte för sitt BP i går.

Men däremot har vi halvdana minnesbilder från Falkenberg som spelort. Vi har ju inte vunnit där sedan 1993, och då vann vi ett kval till skillnad från när Ogbu snubblade bort ett friläge och FFF-Keat sköt en projektil som gick stolpe in, ridå ner... För ett år sen var det en sådan där typisk 0-0-match, det mest dramatiska var branden som bröt ut en utspark från Falcon Alkoholfri.

Känslan är dock att vi borde leverera nu i afton. Spela som tidigare, skruva upp tempot och behåll tålamodet så ska det här kunna gå vägen. Sett till senaste matcherna är vi ett bättre fotbollslag. Kämpa på, svart och blå!

Fy fan vilket dåligt första halvlek vi gör. De pressar oss som fasiken och vi är värdelösa på att vinna andra bollar. Nu försvinner helt och hålet min optimism och inser att de kommer att vara en kämpig säsong. Vakna Sirius!

Tack och lov för andra halvlek!

Åh, så skönt att vi avfärdar det ena bortaspöket efter det andra nu!

Ja, spelet i första halvlek var skrämmande, men sen gör HenkeRys några bra byten som ger effekt och vi hittade någorlunda tillbaka till det fina spel som vi tidigare praktiserat. Inhoppen av framför allt Kalle, men även Netabay, var ju fantastiska injektioner.

Skönt också att vi hade domarna med oss efter debaclet i söndags. För inte fasiken är det bortdömda 2-0-målet något som borde dömts bort, och visst var det sparsamt med tilläggstid. Tack och lov, vi var värda detta sett till säsongsstarten. Däremot inte sett till gårdagens spel. Starkt att vi lyckas vända. Fotboll! Fotboll! Fotboll!