Synliga sökvägar i forum – Du är här:ForumVästra Sidan: Sirius BandyElitserien säsong 2020/21
eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Elitserien säsong 2020/21

Nu kan tråden öppnas.

Tellus är tillbaka och det ska bli roligt att åka till Zinken (för inte ska de väl spela i Gubbängen nya hall)

AIK skriver att de snart kommer meddela var de ska spela nästa säsong. Östermalms IP eller hallen på Gubbängen ligger väl bra till.

Tellus spelar i Gubbis enligt rykten. Det suger naturligtvis på alla plan - förutom att det är ett stenkast från mitt hem. Pregame på den lokala krogen och prepregame hemma hos mig kanske.

Om AIK har den minsta ambition att bli accepterade i åtminstone sina egna kretsar så ska de naturligtvis spela kvar på Bergshamra.

Det kan bli trångt i hallen på Gubbängen om alla tre lag (AIK, Bajen och Tellus) tänker sig träna där på försäsongen

På Svenskafans bollnäsforum är det tydligen mycket oroligt bland Bollnässupportrar efter några kryptiska inlägg att det skulle vara "nattsvart". Alltså, denna coronapandemi verkar lamslå hela vårt samhälle och kommer slå hårt mot idrotten generellt. Huva, hur ska det sluta?

Måste väl vara väldigt tidigt att oroa sig för bandysäsongen nu...    Eller är det vi gubbar som räknas som riskgrupp så vi hinner dö innan nästa säsong???

Jag tror virus trivs i sura miljöer så vissa gubbar ligger nog mer risigt till än andra

Överdrivs inte Corona-konsekvenserna där? Visst, Bollnäs fick spela en semifinal utan publik men den fiktiva publiken uppgick ju i c:a 10 000, så det borde inte ha blivit ett sådant stort tapp. Vidare finns väl Förortsfastighetsmiljardären som finansierar stjärnspelarna? Just bandyn är ju även rätt priviligerad i jämförelse med många andra idrotter. Jämför hockeyn eller fotbollen t.ex. Dock, lär ju sponsringen generellt gå ner sig lite så här i dessa tider. Trogna sponsorer består dock och speciellt på mindre orter där bandylaget är det som sätter orten på kartan. Sen kan ju detta mycket väl lägga sig i höst. Faktum är ju också att alla ES-klubbar tycks ha elitlicens för ovanlighetens skull, så det borde tyda på att det finns någon slags täckning. I vårt fall är det nog dock kniven mot strupen och finaldebaclet är ett tungt intäktsbortfall.

Bollnäs säger upp alla spelarkontrakt. Lite märkligt med tanke på deras ”storsponsor”. Luktar forna SAIK över det hela. Kanske är det så att storsponsor tröttnat och då står klubben där med rumpan bar.

Tror hela idrottsverige kommer lida stort av corona gällande sponsorintäkter och publikbortfall. Man får hoppas att idrottsrörelsen får stöd ekonomiskt.

Det är bara att bita ihop och jobba på.