Synliga sökvägar i forum – Du är här:ForumVästra Sidan: Sirius BandyAllmänt bandysnack
eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

Allmänt bandysnack

Galotta lämnar AIK av hälsoskäl! Jahaja

”-Jag har dragits med ett hälsoproblem sedan senhösten 2020 och känner att jag för närvarande inte kan bidra på det sätt jag önskar, säger han till AIK:s hemsida.

- De senaste sju veckorna har min frånvaro varit total och det fina med lagidrott är att det inte märks då andra tar vid och över. Det har varit en fantastisk resa att få vara med på.”

Hammarby får 0-5 mot VSK och 25 000 kronor i böter. Att var inkonsekvent är också att vara konsekvent som Ulf Lundell hade sagt.

Bandyfinalen 2022 flyttas från Studan till Studan.

https://svenskbandy.se/nyheter/2021/sm-finalerna-i-bandy-2022-flyttas-till-klassiska-studenternas-uppsala

Nu har även vi missat i det administrativa.

Meddelande angående licens för Sune Gustafsson

Nu är det vi. Med vanlig förbundslogik kan vi ställa in oss på att vi är 0-11 i nuläget. Blir en spännande kamp för oss i år att nå en kvalplats.....

Så förbannat tråkigt! Förvisso kan dataprogrammet för registrering ha sina brister men visst borde Sirius kollat att allt stod rätt till. Bara hoppas att det stannar vid böter. Jag kan stötta med en slant (idiot som man är ;-)) om så blir fallet.

 

Det kan bli isproblem även med hall ( https://www.svt.se/sport/ishockey/shl-motet-skjuts-upp-efter-iskaos ).

 

 

 

Nu verkar det börja blåsa lite kring AIK bandy igen.

De har flera ärenden hos Kronofogden enligt bandypuls (2 stycken avser Borlänge bandy, en till bussbolaget som kör dem samt en skatteskuld.

---

Sedan så vill Westh stänga serien i år igen (inga lag ska åka ur med andra ord).
https://sverigesradio.se/artikel/bollnastranaren-stang-serien-sa-att-inget-lag-kan-aka-ur

 

Citat från Nyllet den december 9, 2021, 15:41

Så förbannat tråkigt! Förvisso kan dataprogrammet för registrering ha sina brister men visst borde Sirius kollat att allt stod rätt till. Bara hoppas att det stannar vid böter. Jag kan stötta med en slant (idiot som man är ;-)) om så blir fallet.

 

Har det kommit nått beslut från förbundet?

Vad tycker vi om Nönes förslag?

"- Jag skulle kunna tänka mig att vi fryser elitserien hur den såg ut efter 15 omgångar (halva serien). Jag vet att inte alla har mött alla och att flera lag har spelat fler matcher men då får det vara så. Lag 1-8 spelar vidare i en enkelserie där de sex bästa är klara för kvartsfinal. Lag 9-16 spelar vidare i en enkelserie och lag 9-10 spelar sedan åttondelsfinaler mot lag 7-8.

"Vad är rättvist"
- Då får vi 22 elitserieomgångar istället för 30 och vi skapar nödvändig luft. Det är lite av hur det såg ut förr i tiden när södra och norra grundserien mixades till en elitserie och en allsvenska.
- Nu fattar jag ju att inte alla kommer att tycka om detta. Det blir orättvist med mera men vad är rättvist i dessa tider? Vi måste ta till lite drastiska åtgärder för att få ihop säsongen. "