eller Registrera för att skapa inlägg och ämnen.

AIK - Sirius [2020-07-15 kl 19.00]

Vi höll nollan mot Bajen för första gången sedan 1973 senast. Den där säsongen kom också den senaste (och hittills enda) segern mot Gnaget. Vore fantastiskt om vi kunde avfärda ännu ett spöke. Kämpa, Blåsvart!

Det kunde man ju ge sig fan på att Norling skulle gå tillbaka till "gamla" AIK-stuket lagom till matchen mot oss. Där är det tyvärr få som slår dom på fingrarna, när dom lirar hemma på Friends tungsprungna gräsmatta. Kändes som matchen gick i slowmotion faktiskt. Bara att bita i det sura äpplet och vara glada över att vi spelat av säsongens tråkigaste uppgift.

Blä, ett riktigt bottennapp detta. Ingen vidare laginsats. Tycker dock att vi fredar det egna målet väl så länge Jalle var på banan. Där någonstans tappade vi även den lagdelen. Vårt tidigare så frejdiga spel gick inte att känna igen och kanske är det så att vi är dåliga på gräs. Uppbyggnadsspelet blev oftast till en last, undantaget vårt enda avslut på mål som faktiskt byggs upp av en magnifik, öppnande Lukas-passning. Något slags glädjeämne var kanske ändå Kennedys inhopp som ingav hopp.

Men suck, så klart att AIK skulle ta säsongens första hemmaseger mot just oss och bryta sviten på fem raka utan vinst. Rättvist därtill.

Bit ihop och kom igen.